Toitlustamine

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta hommikusöök, lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Ljudmilla Vinkler
Abikokk: Kairi Anton

Koolisöökla menüü:

21.-23.12.2020

14.-18.12.2020

07.-11.12.2020

30.11-04.12.2020

23.-27.11.2020

16.-20.11.2020

09.-13.11.2020

02.-06.11.2020

26.-30.10.2020

19.-23.10.2020

12.-16.10.2020

05.-09.10.2020

28.09-02.10.2020

21.-25.09.2020

14.-18.09.2020

07.-11.09.2020

31.08- 04.09.2020

 

 

 

 

 

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta hommikusöök, lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Ljudmilla Vinkler
Abikokk: Kairi Anton

Koolisöökla menüü:

21.-23.12.2020

14.-18.12.2020

07.-11.12.2020

30.11-04.12.2020

Koolitoit
Koolitoit

 

Toitlustamise nädal 30.11-04.12
Esmaspäev
30.11
Teisipäev
01.12
Kolmapäev
02.12
Neljapäev
03.12
Reede
04.12
HommikusöökMannapuder moosiga, mahl, sai5-viljapuder moosiga, tee, saiNeljaviljahelbepuder moosiga, sai, joogijogurtHirsihelbepuder moosiga, sai, mahlNisuhelbepuder moosiga, sepik, kakao
LõunasöökKeedetud riis, böfstroognov, porgandi- õunasalat, täistera rukkileib, piim Rassolnik, täistera rukkileib, hapukoor, sõrnikud, moos Kartuli-kõrvitsapuder, paneeritud kala, hiinakapsa-kurgi- tomati-redisesalat hapukoorega, täistera rukkileib, piimHernesupp, hapukoor, täistera rukkileib, vaarikakissell vahukooregaKartuli-kaalikapüree, kanašnitsel, marineeritud kurk, piim, täistera rukkileib
OodeNaturaalne omlett, värske kurgi salat hapukoorega, mahlKanarisoto, mahlMuna-singivorm, teeMakaronid riivjuustuga, värvilised köögiviljad, mahlKohupiima-purukook, tee

Illuka Kooli söökla