Toitlustamine

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Kairi Anton
Abikokk: Ljudmilla Vinkler

Koolisöökla menüü:

14.-18.09.2020

21.-25.09.2020

28.09-02.10.2020

05.-09.10.2020

31.08- 04.09.2020

07.-11.09.2020

 

 

 

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Kairi Anton
Abikokk: Ljudmilla Vinkler

Koolisöökla menüü:

14.-18.09.2020

21.-25.09.2020

28.09-02.10.2020

05.-09.10.2020

Koolitoit
Koolitoit

 

Toitlustamise nädal 21.09-25.09
Esmaspäev
21.09
Teisipäev
22.09
Kolmapäev
23.09
Neljapäev
24.09
Reede
25.09
HommikusöökNeljaviljahelbepuder, moos, sai, teeHirsihelbepuder moosiga, sepik, mahl7-viljahelbepuder moosiga, sai, joogijogurtMannapuder moosiga, sai, piimRiisihelbepuder moosiga, sepik, mahl
LõunasöökKeedetud riis, kurzeme strooganov, hiina kapsa-, maisi-, paprikasalat, täistera rukkileib, piimKana-nuudlisupp, hapukoor, täistera rukkileib, mannavaht, piim, apelsinKeedetud kartul, hautatud veiseliha, hapukurgi-värskekapsa-porgandisalat, täistera rukkileib, piimKartulipüree, pikkpoiss, rootsisalat, täistera rukkileib, sai, morssKalaseljanka, hapukoor, täistera rukkileib, kamavaht, moos, sai
Oode (1.-2.klass)Hapupiimakook, morssRiisi-hakkliharoog ketshupiga, täistera rukkileib, morssPiima-makaronisupp, sai sulatatud juustuga, banaanKartulisalat, täistera rukkileib, teePorgandi-singivorm, täistera rukkileib, morss

Illuka Kooli söökla