Toitlustamine

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Kairi Anton
Abikokk: Ljudmilla Vinkler

Koolisöökla menüü:

14.-18.09.2020

21.-25.09.2020

28.09-02.10.2020

05.-09.10.2020

31.08- 04.09.2020

07.-11.09.2020

 

 

 

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Kairi Anton
Abikokk: Ljudmilla Vinkler

Koolisöökla menüü:

14.-18.09.2020

21.-25.09.2020

28.09-02.10.2020

05.-09.10.2020

Koolitoit
Koolitoit

 

Toitlustamise nädal 29.04-03.05
Esmaspäev
29.04
Teisipäev
30.04
Kolmapäev
01.05
Neljapäev
02.05
Reede
03.05
HommikusöökNeljaviljahelbed moosiga, tee, sai, melonHirsihelbepuder moosiga, sepik, kapsasMaisimannapuder moosiga, piim, sai, õunRiisihelbepuder moosiga, sepik, mahl, porgand
LõunasöökKeedetud riis, kanakarrikaste, porgandi-apelsinimahl, sai, leib, piimMakaronid hakkliha ja ketšupiga, rootsisalat, täistera rukkileib, sai, morssMõisaproua kapsasupp hapukoorega, marjasupp vahukoorega, täistera rukkileib, sai, õunÜhepajatoit, marineeritud peedisalat, täistera rukkileib, piim
Pikapäevarühma söökÕunakook, morssKartulipulgad ketšupiga, värske kurgi salat hapukoorega, täistera rukkileib, mahlMakaronid riivjuustu ja ketšupiga, tomati-kurgisalat, täistera rukkileib, morss
Õhtuoode (lasteaed)Õunakook, mahlNaturaalne omlett, värske kurgi salat hapukoorega, täistera rukkileib, mahlMakaronid riivjuustuga, tomati-kurgisalat, täistera rukkileib, teeLihasalat, tee

Illuka Kooli söökla