Toitlustamine

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta hommikusöök, lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Ljudmilla Vinkler
Abikokk: Kairi Anton

Koolisöökla menüü:

07.-11.12.2020

30.11-04.12.2020

23.-27.11.2020

16.-20.11.2020

09.-13.11.2020

02.-06.11.2020

26.-30.10.2020

19.-23.10.2020

12.-16.10.2020

05.-09.10.2020

28.09-02.10.2020

21.-25.09.2020

14.-18.09.2020

07.-11.09.2020

31.08- 04.09.2020

 

 

 

 

 

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta hommikusöök, lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Ljudmilla Vinkler
Abikokk: Kairi Anton

Koolisöökla menüü:

07.-11.12.2020

30.11-04.12.2020

23.-27.11.2020

16.-20.11.2020

Koolitoit
Koolitoit

 

Toitlustamise nädal 29.04-03.05
Esmaspäev
29.04
Teisipäev
30.04
Kolmapäev
01.05
Neljapäev
02.05
Reede
03.05
HommikusöökNeljaviljahelbed moosiga, tee, sai, melonHirsihelbepuder moosiga, sepik, kapsasMaisimannapuder moosiga, piim, sai, õunRiisihelbepuder moosiga, sepik, mahl, porgand
LõunasöökKeedetud riis, kanakarrikaste, porgandi-apelsinimahl, sai, leib, piimMakaronid hakkliha ja ketšupiga, rootsisalat, täistera rukkileib, sai, morssMõisaproua kapsasupp hapukoorega, marjasupp vahukoorega, täistera rukkileib, sai, õunÜhepajatoit, marineeritud peedisalat, täistera rukkileib, piim
OodeÕunakook, morssKartulipulgad ketšupiga, värske kurgi salat hapukoorega, täistera rukkileib, mahlMakaronid riivjuustu ja ketšupiga, tomati-kurgisalat, täistera rukkileib, morss
Õhtuoode (lasteaed)Õunakook, mahlNaturaalne omlett, värske kurgi salat hapukoorega, täistera rukkileib, mahlMakaronid riivjuustuga, tomati-kurgisalat, täistera rukkileib, teeLihasalat, tee

Illuka Kooli söökla