Toitlustamine

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Kairi Anton
Abikokk: Ljudmilla Vinkler

Koolisöökla menüü:

14.-18.09.2020

21.-25.09.2020

28.09-02.10.2020

05.-09.10.2020

31.08- 04.09.2020

07.-11.09.2020

 

 

 

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Kairi Anton
Abikokk: Ljudmilla Vinkler

Koolisöökla menüü:

14.-18.09.2020

21.-25.09.2020

28.09-02.10.2020

05.-09.10.2020

Koolitoit
Koolitoit

 

Toitlustamise nädal 27.01-31.01
Esmaspäev
27.01
Teisipäev
28.01
Kolmapäev
29.01
Neljapäev
30.01
Reede
31.01
Hommikusöök5-viljapuder moosiga, tee, sepikKaerahelbepuder moosiga, maasikajogurt, sepikRiisihelbepuder moosiga, sai, tee8-viljapuder moosiga, sepik, kakaoNisuhelbepuder moosiga, sepik, morss
LõunasöökMakaronid, hakklihakaste bolognese, rootsisalat, täistera rukkileib, piim, saiRassolnik hapukoorega, kakaokissell, täistera rukkileib, mandariinKartulipüree, veiseliha azu, peedi-küüslaugusalat, täistera rukkileib, sai, piimHernesupp, sõrnikud hapukoore ja moosiga, täistera rukkileib, sai, õunKartuli-porgandipüree, pikkpoiss, hiina kapsa-maisi-paprikasalat, täistera rukkileib, sai
Oode (1.-2.klass)Pannkoogid moosiga, mahlKanarisoto, täistera rukkileib, morssViiner ketšupiga, värvilised köögiviljad, mahl, täistera rukkileibMakaronid riivjuustuga, värske kurgi salat hapukoorega, täistera rukkileib, mahl
Õhtuoode (lasteaed)Pannkoogid moosiga, mahlKanarisoto, täistera rukkileib, teeViiner, värvilised köögiviljad, mahl, täistera rukkileibMakaronid riivjuustuga, värske kurgi salat hapukoorega, täistera rukkileib, mahlSaiake, tee

Illuka Kooli söökla