Toitlustamine

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta hommikusöök, lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Kairi Anton
Abikokk: Ljudmilla Vinkler

Koolisöökla menüü:

09.-13.11.2020

02.-06.11.2020

26.-30.10.2020

19.-23.10.2020

12.-16.10.2020

05.-09.10.2020

28.09-02.10.2020

21.-25.09.2020

14.-18.09.2020

07.-11.09.2020

31.08- 04.09.2020

 

 

 

 

 

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta hommikusöök, lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Kairi Anton
Abikokk: Ljudmilla Vinkler

Koolisöökla menüü:

09.-13.11.2020

02.-06.11.2020

26.-30.10.2020

19.-23.10.2020

Koolitoit
Koolitoit

 

Toitlustamise nädal 19.10-23.10
Esmaspäev
19.10
Teisipäev
20.10
Kolmapäev
21.10
Neljapäev
22.10
Reede
23.10
HommikusöökMannapuder, moos, mahl, sai5-viljapuder moosiga, tee, saiNeljaviljahelbepuder, moos, sai, joogijogurtHirsihelbepuder moosiga, sai, mahlNisuhelbepuder moosiga, sepik, kakao
LõunasöökKeedetud riis, böfstroognov, porgandi- õunasalat, täistera rukkileib, piimHakklihasupp hapukoorega, täistera rukkileib, sõrnikud moosigaKeedetud kartul, paneeritud kala, hiina kapsa-kurgi- tomati-redisesalat hapukoorega, täistera rukkileib, piimVärskekapsaborš, hapukoor, täistera rukkileib, vaarikakissell vahukooregaKartuli-kaalikapüree, kanašnitsel, marineeritud kurk, piim, täistera rukkileib
OodeNaturaalne omlett, värske kurgi salat hapukoorega, täistera rukkileibAžuu, täistera rukkileib, mahlMuna-singivorm, teeMakaronid riivjuustuga, värvilised köögiviljad, mahl, täistera rukkileibKohupiima-purukook, tee

Illuka Kooli söökla