Toitlustamine

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Kairi Anton
Abikokk: Ljudmilla Vinkler

Koolisöökla menüü:

14.-18.09.2020

21.-25.09.2020

28.09-02.10.2020

05.-09.10.2020

31.08- 04.09.2020

07.-11.09.2020

 

 

 

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Kairi Anton
Abikokk: Ljudmilla Vinkler

Koolisöökla menüü:

14.-18.09.2020

21.-25.09.2020

28.09-02.10.2020

05.-09.10.2020

Koolitoit
Koolitoit

 

Toitlustamise nädal 17.12-21.12
Esmaspäev
17.12
Teisipäev
18.12
Kolmapäev
19.12
Neljapäev
20.12
Reede
21.12
HommikusöökNeljaviljahelbed moosiga, tee, sai, melonHirsipuder moosiga, mahl, sepik, pirn7-viljapuder moosiga, joogijogurt, sai, porgandMaisimannapuder moosiga, piim, sai, õunKaerahelbepuder moosiga, mahl, sepik, banaan
LõunasöökKeedetud riis, kanakarrikaste, porgandi-apelsinimahl, sai, leib, piimKartuli-makaronisupp hapukoorega,kamavaht moosiga, porgand, leibKeedetud kartul, kurzeme strooganov, kapsasalat, piim, saiKeedetud kartul, verivorstid singiga, praekapsas, kõrvitsasalat, moos, täistera rukkileib, morssPilaff, rootsisalat, leib, piim
Oode (1.-2.klass)Viiner ketšupiga, värske kurk, paprika, täistera rukkileib, morssAhjukartul ketšupiga, värske kurgi salat hapukoorega, täistera rukkileib, mahlÕunakook, piim
Õhtuoode (lasteaed)Viiner ketšupiga, värske kurk, paprika, täistera rukkileib, morssAhjukartul, värske kurgi salat hapukoorega, täistera rukkileib, mahlÕunakook, mahlMakaronid hakklihaga, täistera rukkileib, teeVõileib vorstiga, kohuke, tee

Illuka Kooli söökla