Toitlustamine

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Kairi Anton
Abikokk: Ljudmilla Vinkler

Koolisöökla menüü:

14.-18.09.2020

21.-25.09.2020

28.09-02.10.2020

05.-09.10.2020

31.08- 04.09.2020

07.-11.09.2020

 

 

 

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Kairi Anton
Abikokk: Ljudmilla Vinkler

Koolisöökla menüü:

14.-18.09.2020

21.-25.09.2020

28.09-02.10.2020

05.-09.10.2020

Koolitoit
Koolitoit

 

Toitlustamise nädal 17.02-21.02
Esmaspäev
17.02
Teisipäev
18.02
Kolmapäev
19.02
Neljapäev
20.02
Reede
21.02
HommikusöökNisuhelbepuder moosiga, sai, mahlkaerahelbepuder võiga, kakao, sepik5-viljapuder moosiga, tee, saiRiisihelbepuder moosiga, sai, mahlHirsipuder moosiga, joogijogurt, sepik
LõunasöökÜhepajatoit, marineeritud kurk, täistera rukkileib, piim, saiHapukapsasupp sealihaga, mannavaht, täistera rukkileib, porgand, piim, saiKartuli-porgandipüree, praetud räim, kapsasalat, täistera rukkileib, sai, piimHernesupp, kamavaht moosiga, täistera rukkileib, sai, õunKeedetud kartul, lihakaste, rootsisalat, täistera rukkileib, sai, piim
Oode (1.-2.klass)Makaronid riivjuustuga, tomati-kurgisalat, morssAhjukartul ketšupiga, värske kurgi salat hapukoorega, täistera rukkileib, morssKodujuustuvormiroog, mahlÕunakook, tee
Õhtuoode (lasteaed)Makaronid riivjuustuga, tomati-kurgisalat, morssAhjukartul ketšupiga, värske kurgi salat hapukoorega, täistera rukkileib, mahlKodujuustuvormiroog moosiga, mahlÕunakook, teeVaesed rüütlid, tee

Illuka Kooli söökla