Toitlustamine

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Kairi Anton
Abikokk: Ljudmilla Vinkler

Koolisöökla menüü:

14.-18.09.2020

21.-25.09.2020

28.09-02.10.2020

05.-09.10.2020

31.08- 04.09.2020

07.-11.09.2020

 

 

 

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Kairi Anton
Abikokk: Ljudmilla Vinkler

Koolisöökla menüü:

14.-18.09.2020

21.-25.09.2020

28.09-02.10.2020

05.-09.10.2020

Koolitoit
Koolitoit

 

Toitlustamise nädal 16.12-20.12
Esmaspäev
16.12
Teisipäev
17.12
Kolmapäev
18.12
Neljapäev
19.12
Reede
20.12
HommikusöökNeljaviljahelbed moosiga, sai, tee, melonHirsihelbepuder moosiga, sepik, mahl, kapsas7-viljahelbepuder moosiga, vaarikajogurt, sai, pirnMaisimannapuder moosiga, saiRiisihelbepuder moosiga, mahl, sepik, porgand
LõunasöökKeedetud riis, kanakarrikaste, porgandi-apelsinisalat, täistera rukkileib, sai, piimKartuli-frikadellisupp hapukoorega, puuvilja tarretis vahukoorega, täistera rukkileib, mandariinKeedetud kartul, hautatud veiseliha, hapukurgi-värskekapsa-porgandisalat, täistera rukkileib, piimkartuli-makaronisupp hapukoorega, marjasupp vahukoorega, täistera rukkileib, sai, õunKeedetud kartul, seapraad, praekapsas, täistera rukkileib, morss
Oode (1.-2.klass)Hapupiimakook, morssKartulisalat, täistera rukkileib, mahlPiima-makaronisupp, võileib vorstigaMarjakook, morss
Õhtuoode (lasteaed)Hapupiimakook, mahlKartulisalat, täistera rukkileib, mahlPiima-makaronisupp, võileib vorstigaMarjakook, teeKohupiimavaht marjadega, tee

Illuka Kooli söökla