Toitlustamine

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Kairi Anton
Abikokk: Ljudmilla Vinkler

Koolisöökla menüü:

14.-18.09.2020

21.-25.09.2020

28.09-02.10.2020

05.-09.10.2020

31.08- 04.09.2020

07.-11.09.2020

 

 

 

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Kairi Anton
Abikokk: Ljudmilla Vinkler

Koolisöökla menüü:

14.-18.09.2020

21.-25.09.2020

28.09-02.10.2020

05.-09.10.2020

Koolitoit
Koolitoit

 

Toitlustamise nädal 13.01-17.01
Esmaspäev
13.01
Teisipäev
14.01
Kolmapäev
15.01
Neljapäev
16.01
Reede
17.01
HommikusöökNeljaviljahelbed moosiga, sai, teeHirsihelbepuder moosiga, sepik, mahl7-viljahelbepuder moosiga, joogijogurt, saiMaisimannapuder moosiga, piim, saiRiisihelbepuder moosiga, mahl, sepik
LõunasöökKeedetud riis, kanakarrikaste, porgandi-apelsinisalat, täistera rukkileib, sai, piimKartuli-frikadellisupp hapukoorega, ahjuõunad, täistera rukkileib, porgandKeedetud kartul, hautatud veiseliha, hapukurki-värskekapsa-porgandisalat, täistera rukkileib, piimkartuli-makaronisupp hapukoorega, marjasupp vahukoorega, täistera rukkileib, sai, õunÜhepajatoit, marineeritud kurk, täistera rukkileib, piim
Oode (1.-2.klass)Hapupiimakook, morssKartulisalat, täistera rukkileib, mahlPiima-makaronisupp, võileib vorstigaKanarisoto, täistera rukkileib, morss
Õhtuoode (lasteaed)Hapupiimakook, mahlKartulisalat, täistera rukkileib, mahlPiima-makaronisupp, võileib vorstigaKanarisoto, täistera rukkileib, teeKaneelirull, tee

Illuka Kooli söökla