Toitlustamine

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Kairi Anton
Abikokk: Ljudmilla Vinkler

Koolisöökla menüü:

14.-18.09.2020

21.-25.09.2020

28.09-02.10.2020

05.-09.10.2020

31.08- 04.09.2020

07.-11.09.2020

 

 

 

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Kairi Anton
Abikokk: Ljudmilla Vinkler

Koolisöökla menüü:

14.-18.09.2020

21.-25.09.2020

28.09-02.10.2020

05.-09.10.2020

Koolitoit
Koolitoit

 

Toitlustamise nädal 10.02-14.02
Esmaspäev
10.02
Teisipäev
11.02
Kolmapäev
12.02
Neljapäev
13.02
Reede
14.02
HommikusöökMaisimannapuder moosiga, sai, morssNisuhelbepuder võiga, sepik, kakao8-viljapuder moosiga, tee, saiKaerahelbepuder võiga, vaagikajogurt, sepikRiisihelbepuder moosiga, keefir, sai
LõunasöökKeedetud riis, kana magushapukastmes, värvilised köögiviljad, täistera rukkileib, sai, piimMõisaproua kapsasupp hapukoorega, täistera rukkileib, õun, kohupiimavormKeedetud kartul, böfstrooganov, hapukurgi-värskekapsa-porgandisalat, täistera rukkileib, sai, piimKalaseljanka hapukoorega, puuviljasalat vahukoorega, täistera rukkileib, saiKartulipüree, hakk-kotlet, hiina kapsa-kurgi-tomatisalat hapukoorega, täistera rukkileib, piim
Oode (1.-2.klass)Marjakook, morssKartulipüree singiga, tomati-kurgisalat, teePilaff, morssKarude pastapada, täistera rukkileib, mahl
Õhtuoode (lasteaed)Marjakook, morssKartulipüree singiga, tomati-kurgisalat, teePilaff, mahlKarude pastapada, täistera rukkileib, morssVõisai vorstiga, kohuke, tee

Illuka Kooli söökla