Toitlustamine

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta hommikusöök, lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Ljudmilla Vinkler
Abikokk: Kairi Anton

Koolisöökla menüü:

21.-23.12.2020

14.-18.12.2020

07.-11.12.2020

30.11-04.12.2020

23.-27.11.2020

16.-20.11.2020

09.-13.11.2020

02.-06.11.2020

26.-30.10.2020

19.-23.10.2020

12.-16.10.2020

05.-09.10.2020

28.09-02.10.2020

21.-25.09.2020

14.-18.09.2020

07.-11.09.2020

31.08- 04.09.2020

 

 

 

 

 

Hommikusöök 8.05-8.25

Lõunasöök I 10.05-10.25 (1.-2.klass)

Lõunasöök II 11.10-11.30 (3.-5.klass)

Lõunasöök III 12.15-12.30 (6.-9.klass)

Oode 14.10-14.20

Koolis võimaldatakse õpilastele tasuta hommikusöök, lõuna ja oode.

ToitlustajaIlluka Kooli söökla
Kokk: Ljudmilla Vinkler
Abikokk: Kairi Anton

Koolisöökla menüü:

21.-23.12.2020

14.-18.12.2020

07.-11.12.2020

30.11-04.12.2020

Koolitoit
Koolitoit

 

Toitlustamise nädal 02.11-06.11
Esmaspäev
02.11
Teisipäev
03.11
Kolmapäev
04.11
Neljapäev
05.11
Reede
06.11
HommikusöökMaisimannapuder moosiga, sai, morssNisuhelbepuder, või, sepik, kakao8-viljapuder moosiga, tee, saiKaerahelbepuder võiga, joogijogurt, sepikRiisihelbepuder moosiga, keefir, sai
LõunasöökRiis, kana magushapus kastmes, värvilised köögiviljad, täistera rukkileib, piim, saiKodune seljanka, täistera rukkileib, hapukoor, ahjuõunad, sai, pirnKeedetud kartul, värske kapsa-hakklihahautis, piim, täistera rukkileib, saiKartuli-makaronisupp, hapukoor, täistera rukkileib, sai, puuvilja tarretis, vahukoorega, pirnÜhepajatoit, marineeritud kurk, piim, täistera rukkileib, sai
OodeKarude pastapada, morssKartulipüree singiga, kapsa-porgandi-paprika-värske kurgi salat, täistera rukkileib, teeSaiavorm, morssKanarisoto, täistera rukkileib, mahlSaiake, mahl

Illuka Kooli söökla